Yeni Şirket: Kan Evden Eve Nakliyat

Kurumsal Haberler- Bu haftaki şirketimiz dolaşım sisteminde yer alan bir nakliyat firması. Yeni kurulan şirketimizin adı:Kan Evden Eve Nakliyat. Sektöre yeni bir soluk ve yemek getireceklerine inanıyorlar. Üstelik hayli büyük bir iddiaları var: Kan damarlarını uç uca ekleyip dünyanın çevresinin iki katı uzunluğuna ulaşmak!


Kan Nakliyat, amaçlarını açık açık söylüyorlar. Vücudun her yerine oksijen ve besin taşımak. Kan aynı zamanda karbondioksit gibi atık maddeleri de toplama sözü veriyor. Bu özellikleriyle müşterilerin beklentilerini genişletmeyi istiyorlar.

Kanın hareketi için gerekli altyapıda hazırlanmış durumda. Damar dedikleri tüm vücuda yayılmış ince borular tasarlanmış. Bazıları getir işlerine bazıları da götür işlerine bakacakmış. Üstelik, kanın dolaşımı için kalp denilen pompalama üssü kurulmuş.

Pompalama merkezindeki çalışmalar, öyle şeffaf ki, kulağınızla duymanıza izin veriliyor. Bir yetişkinin kalbi dakikada 70 kez, bir çocuğunki ise 80-100 kez atıyor. Bu haliyle bir diğer nakliyat şirketlerinden daha çalışkan olduğunu söylemek mümkün.