Prenses Şişman Kadın' dan Obezite Hakkında Tavsiyeler


Bir ülkenin prensesi halkını bir araya toplamış ve halkın suratına bakmadan, şu konuşmaları yapmış. Maddeler halinde sıralamış.

1- Çocuklarımı bu hastalıktan korumak için, her şeyi yaptım. Onlara anne sütünü esirgemedim. Özel olarak yurt dışından süt anne tuttum. Siz de benim gibi yapın.

2- Fast- food tarzı yiyeceklerle beslenmeyin. Beslenme saatleri için, çocuğunuzun yanında bir ahçı bulundurun. Öyle bir imkanınız yoksa, cebine bir iki bin ytl fazla koyun, dışarıda yemesine engel olun.

3- Çocuklarınız da öğrenme güçlüğüne neden olacağını unutmayın. Onların gereksiz yere özel ders alacağını aklınıza getirin.

4- Hazır meyve suları tamamen uydurmacadır. Seviyesiz reklamlara kanmayın, kutunun üzerindeki çizgi film karakterlerini görmezden gelin. Kola kadar zararlı olduklarını siz de biliyor olmalısınız. Onun yerine, kendi çiftliğinizdeki ağaçlardan toplayın, ve yine ahçınıza yaptırın.

Bunları duyan fakir halk, şaşkına dönmüş. Çünkü zaten, hepsi bir deri ve bir kemik kadarmış. Ama yine de, sırf prenses olduğu için, prensesin resimdeki heykeli yapılmasına başlanmış ve tamamlanmış.


Prenses obeziteden ölmemiş. Trafik kazası yüzünden ölmüş. Uzun yıllar yaşamış.