Sponsorluk

BinbirGeceBilim.net, kendisini sürekli yenileyen bir blog sitesidir. İçerdiği birbirinden farklı yazılarla birçok kesimden büyük ilgi almıştır. Bu haliyle, bilime meraklı ve teknolojiyi günlük yaşamında kullanabilen ve eğitimle yakından ilgili insanlarla kendi hayran kitlesini oluşturmuştur.

Bloglar insanların sesini duyurabileceği yerler olduğu için takipçilerin ürünü satın almasında önemli bir karar etkeni. Markalar bundan ötürü sosyal medyaya yakınlaşmalı.

Reklam veren kurumlara ait ürün ya da servisler için aşağıdaki fırsatları sunuyoruz:

  1. Sponsor Bağlantısı: Firmanıza ait logo, sağ sütunda tıklama şartı olmaksızın sergilenebilir. Bundan başka 125x125 banner reklam da düşünülebilir. (Aylık ücreti: 50TL)

  2. Yeni Geliştirilen Ürünler: Firmanıza ait ar-ge çalışmalarınızı öyküleştirerek tanıtımını yapabilir, özelliklerini ayrıntılı bir şekilde anlatabiliriz. (Bülten yayınlama ücreti 100TL)


  3. Eğitim Kurumunuzu Anlatan Yazılar: Özel Okullar / Dersaneler ve Anaokulları için tanıtım turu sunabiliriz. Yazı resimlerle desteklenebilir. Basın bülteni şeklinde yer alacaktır. (Bülten yayınlama ücreti 100 TL)

  4. Yeni Oyuncaklar: Piyasaya yeni sürülen oyuncakları ilk biz deneyelim, özelliklerini bir bir anlatalım. (Bülten yayınlama ücreti 100 TL'dir.)

    Bu fikirler hoşunuza gittiyse ve daha fazla bilgi almak isterseniz, tıklayın. (Bütün bunlar amatörce hazırlanan bir blog sitesine destek olarak değerlendirilecektir.)