Hakkımızda

Binbirgecebilim.net! Bilimsel masallar içeren bir blog sitesiyle karşı karşıya olduğunuzu herkes doğrulayabilir. 2006 yılında yayın hayatına başlayan bu site, diğer bilim siteleri gibi bilgi veya haber içermez. O tür bilim siteleri arama motorlarıyla bulunabilir. Binbirgecebilim.net bazı bazı verdiği bağlantılardaki adreslerle bu siteleri bulmanıza yardım bile edebilir.

Binbirgecebilim.net, bilimdeki olağanüstü gelişmeleri çocukların ilgi gösterebileceği bir hale getirmeye çalışan bir blogtur. Bilimin bir anda hayatımıza yenilikler sunduğunu ve çeşitli problemlere çözümler getirdiğini, çocukların da fark etmelerini sağlamak, başlıca amaçlarından biridir ve içeriğini de bu yönde geliştirir. Bunu gerçekleştirebilmek için de çok sevdiği masal kahramanlarından yardım alır. Mesela, masal kahramanlarının yaptığı bilimsel araştırmalardan bahseder. Karşılaştığı bütün olumsuzluklarla nasıl baş etmesi gerektiği konusunda onlara yol gösterir.

Sitemizi bilimsel gelişmeler doğrultusunda sürekli yenilemeye çalışacağız. Bu yenilikleri kaçırmak istemiyorsanız, rss adresimizi kullanabilirsiniz. Bununla birlikte yeni yazılmış pırıl pırıl masallar e-posta adresinize de gelebilir. Bunun için, buraya tıklayabilirsiniz. (E-posta adresinize gönderilecek aktivasyonu onaylamayı unutmayın.)

Sevdiğiniz bir bilimsel konuyla ilgili masal eklenmesini veya tespit ettiğiniz yanlışları belirtmek isterseniz, bize ulaşabilirsiniz. E-posta adresimiz: binbirgecebilim@gmail