Geri Dönüşüm Oyunu Oyna!

oyun görüntüsü
Birbirinden eğlenceli fen oyunları serimiz kaldığı yerden devam ediyor. Şimdi de geri dönüşüm konusu ile ilgili online oyun önerimiz var. Bildiğiniz gibi çevre korumanın tam anlamıyla gerçekleşebilmesi için atıkları tekrar kullanmak gereklidir.

Oyunun ilk bölümünde yatak odanızın tehlike altında olduğunu anlamak için çok fazla zeki olmanıza gerek yok. Şimdiye kadar bilinçsiz bir şekilde kullandığınız plastik ürünlerin nasıl da çöp haline dönüştüğü gözlerinizin önüne geliyor. İşte şu ana kadar geri dönüşüm yapmadığınızı anlayıp, o çöplükte yaşadığınıza inanmaya başlıyorsunuz. Oyun oynarken tavandan bu atıklar inmeye başlayacak. İşte yapmanız gereken öyle boş boş bakınmadan tavandan aşağı inen atıkları oyundaki beyaz fare yardımıyla toplamak.

Oyun sırasında işler daha da berbat hale gelebilir. Tavandan yağmaya başlayan atıkların sayısı oyundaki ailenizin yaptığı alışverişler yüzünden gittikçe artıyor, sağanak bir hal alıyor. Anne ve babanızın ne yapacaklarını bilemeyecek kadar cahil oldukları için, sizi arayıp ne yapmaları konusunda sorular soruyor, bir dediğinizi iki etmiyor. İşte siz de ürünlerin geri dönüşümlerine yardımda bulunacaksınız. Bunun için beyaz fare emrinize amade sizi bekliyor.